Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Tips για έναν παραμυθένιο στολισμό βάπτισης



Η μέρα της βάπτισης του μικρού σας πλησιάζει… Οι σκέψεις σχετικά με την οργάνωση της ημέρας αυτής κατακλύζουν το μυαλό σας. Θέλετε να  είναι  όμορφη, ξεχωριστή ή κάτι ακόμη περισσότερο… θέλετε να είναι παραμυθένια!

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που θα χρειαστεί να κάνετε ώστε να πετύχετε την άψογη οργάνωση της βάπτισης που ονειρεύεστε,  είναι το να επικεντρωθείτε αρχικά στο στοιχείο αυτό που θα δημιουργήσει την γενική της εικόνα αλλά και που θα της προσδώσει την κατάλληλη τρυφερή και ζεστή ατμόσφαιρα… στον στολισμό της βάπτισης!

Και αν αυτό σας φαντάζει κάπως δύσκολο… μόλις βρήκατε το σωστό άρθρο για να βοηθηθείτε, να αντλήσετε πρωτότυπες ιδέες που θα σας διευκολύνουν όχι μόνο στο να απομακρυνθείτε από τα τετριμμένα αλλά και να αφήσετε τις καλύτερες  εντυπώσεις στους καλεσμένου σας. 

Ξεκινήστε λοιπόν επιλέγοντας το χρώμα που θέλετε να κυριαρχεί στο μυστήριο, στο πάρτι και φυσικά σε όλα τα αντικείμενα που θα βρίσκονται μέσα στο σετ της βάπτισης, όπως τα ρουχαλάκια και τα παπούτσια του μωρού αλλά και στη λαμπάδα, στα προσκλητήρια, στις μπομπονιέρες και στις ανθοσυνθέσεις.  Με τον τρόπο αυτό θα μπορέστε να αποδώσετε την πολυπόθητη ομοιομορφία που χρειάζεται ώστε να συνδέσετε νοερά τους διαφορετικός χώρους (εσωτερικούς ή εξωτερικούς) της βάπτισης κάτω από την ομπρέλα της αίσθησης μιας «συνεχόμενης»  εμπειρίας με κοινά στοιχεία που θα την καθιστούν ομοιόμορφη. 

Στη συνέχεια μπορείτε να πετύχετε ένα ιδιαίτερα ζωντανό και όμορφο αποτέλεσμα αγοράζοντας λουλούδια σε οικονομική τιμή τα οποία θα μαδήσετε ώστε να χρησιμοποιήσετε τα μυρωδάτα τους ροδοπέταλα σε σημεία που θέλετε να στολίσετε. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήστε μπαλόνια στα χρώματα και τις αποχρώσεις που έχετε προεπιλέξει αλλά και μικρές ή μεγάλες, χοντρές και λεπτές κορδέλες με τις οποίες  θα στολίσετε τις κολόνες της εκκλησίας ή άλλα αντικείμενα που θα βρίσκονται στο τραπέζι της βάπτισης. Συγκεκριμένα ωστόσο με ό,τι αφορά στην διακόσμηση του ναού καλό είναι να έχετε ενημερώσει  τον ιερέα ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα την ημέρα της βάπτισης. 

Στα τραπέζια που θα φροντίσετε να στηθούν ώστε να τοποθετηθούν και να μοιραστούν οι μπομπονιέρες και στα τραπέζια του πάρτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια χαρούμενα η κομψά τραπεζομάντηλα, φλοράλ  για παράδειγμα. Στολίστε με βάση αυτή σας την επιλογή, ταιριάζοντας το τραπεζομάντηλο με τα σερβίτσια, τα διακοσμητικά, τις ανθοσυνθέσεις μέχρι και με τις χαρτοπετσέτες της αρεσκείας σας. Μερικά φαναράκια στο ίδιο, κεντρικό χρώμα στο οποίο έχετε βασίσει την διακόσμηση, θα δώσουν έναν επιπλέον ζεστό τόνο. Ακόμη και αν δεν ακολουθήσει κάποιο πάρτι μπορείτε να κανονίσετε να υπάρχει ένα μικρό τροχοκίνητο παγωτατζίδικο στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας μετά την τέλεση του μυστηρίου.

Ποντάρετε στην πρωτοτυπία και την κομψότητα, βάλτε χρώμα και διάθεση! Καλή σας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου